Надежда и спокойствие за утрешният ден
Свържете се с нас
тел. 070011279, 0895549754
k.k.Чайка, ул.Д-р Любен Лазаров №74 /срещу хотел Журналист/

Ако желаете да ни посетите и да разгледате базата ни, както и да получите специфична цена за услуги по вашите нужди.  Свържете се с нас

За нас

За нас

Създаден за ценителите на спокойствието, домашния уют, индивидуалния подход към изискванията на всички домуващи, добрата кухня и здравословния начин на хранене. Нашата ценова политика е съобразена, както с качеството на предлаганите услуги така и с възможността за достъп до по-широк кръг от гости.

ДОМ ЧЕРНО МОРЕ се намира в кк Чайка, региона на Златни пясъци, на 300 метра от морския бряг /срещу ХОТЕЛ ЖУРНАЛИСТ/и на 14 км от гр. Варна. Разполага с 1 апартамент лукс и 29 двойни стаи , самостоятелен санитарен възел и тераса към всяка една от тях. Климатик, ТВ, интернет,столова, кътове за отдих, табла и карти и др игри на всеки етаж. Лекарски кабинет, стая за срещи с роднини и приятели. Домът има невероятна панорама към морския бряг.

Дом за стари хора „ ЧЕРНО МОРЕ” е разположен сред уникална природа, чист въздух, с много зеленина и морски климат.
Старческия дом приема хора от цяла България, непосредствена близост са градовете Варна, Добрич, Шумен, Русе, Бургас, Търговище и Разград.

Притежава регистрация за предоставяне на социални услуги. Лиценз № Л-3129-630 , със Заповед № РД-3129-1-635/20.09.2021г. издадено от Агенция за качеството на социалните услуги към Министрерство на труда и социалната политика на Република България.
С всяко лице настанено в заведението се работи индивидуално, което допринася за спокойствие и бърза адаптация на клиента, а близките се чувстват спокойни и сигурни за него.
Дом за стари хора „Черно море“ има собствена кухня и храната се приготвя на място, непосредствено преди сервирането й.
Старческият дом разполага с проходилки , специални матраци и ортопедични-болнични легла за хора на легло!
Старческият дом разполага със специализиран бус/линейка/ за транспорт на възрастни хора при нужда.