Надежда и спокойствие за утрешният ден
Свържете се с нас
тел. 070011279, 0895549754
k.k.Чайка, ул.Д-р Любен Лазаров №74 /срещу хотел Журналист/

Ако желаете да ни посетите и да разгледате базата ни, както и да получите специфична цена за услуги по вашите нужди.  Свържете се с нас

Клиентите за Дом за стари хора „Черно море“

Клиентите за Дом за стари хора „Черно море“

Казват, че най-силната реклама е доволният клиент. Поради тази причина в днешната статия сме решили да Ви споделим част от мнението на наши клиенти. Колегите ежедневно се борят всеки домуващ в Дом за стари хора „Черно море“ гр. Варна да бъде щастлив, да се чувства максилно добре и обраден със специално внимание. Стремим се чистотата и доброто отношение да са на високо ниво. Ние осъзнаваме важността да се осигури спокоен и щастлив живот до края на дните на всеки наш клиент.
Знаем, че да спечелиш клиента е нелека битка. По-трудно е обаче да го задържиш.

Ефективната и рентабилна работа изисква предлагането на адекватни на потребностите на домуващия грижи. Това е осъществимо единствено чрез обединяване усилията на специалисти от различни области, които работят в екип.

Благодарение на нашия професионализъм, лоялност и приятелски подадена ръка към хората, които идват при нас, те могат да се наслаждават на спокойствие и приятни мигове, обградени с любов и внимание от страна на висококвалифициран персонал.

За повече информация и условия за настаняване в Дом за стари хора „Черно Море“:.